Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување

Огласи за вработување

Graduates programme- Software Development

Рок за аплицирање до 7.09.2018 година

повеќе…

Graduates programme- Automation Testing

Рок за аплицирање до 7.09.2018 година

повеќе…

Оглас за вработување во Geing Krebs und Kiefer

Рок за аплицирање до 03.03.2018 година

повеќе…

Оглас за вработување во ITCrowd

Објавено на 30.01.2018 година

повеќе…

Дејства на документ
СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ