Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите СООПШТЕНИЕ-Заверка на летен семестар од 2012/2013 од II циклус на студии

СООПШТЕНИЕ-Заверка на летен семестар од 2012/2013 од II циклус на студии

С О О П Ш Т Е Н И Е

Заверка на летен семестар во учебната 2012/2013 за студентите од II циклус на студии – магистерски студии


Заверка на летен семестар во учебната 2012/2013 за студентите од II циклус на студии – магистерски студии ќе се врши  од 12:30 до 15:00 ч на шалтерите на Студентска служба:

 

10. VI. до 11. VI. 2013 (генерации 2008 до 2011)

 

Потребни документи за студенти кои заверуваат семестар (слушале предмет во летниот семестар 2012/2013):

1. Индекс (со реализиран потпис за предметите што се слушани во летниот семестар, доколку има такви)

2. Образец за заверување на семестар со уплатница од 50,00 ден. за административна такса

 

10. VI. до 13 VI. 2013 (генерација 2012/2013 )

 

Потребни документи:

1. Индекс (со реализиран потпис за предметите што се слушани во летниот семестар)

2. Образец за заверување на семестар (предмети) со уплатница од 50,00 ден. за административна такса

3. Уплатница за реализирана четврта рата (втора рата за студентите од вториот уписен рок ).

НАПОМЕНИ:

* Празен семестар само се запишува, не треба да се заверува ?!

** За задоцнета заверка и упис на семестар студентите плаќаат по 500,00 денари административен трошок на факултетската жиро с-ка.

 

Скопје,  30.V.2013 година

Студентска служба при ФЕИТ