Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Отворен ден на ФЕИТ

Отворен ден на ФЕИТ

ОТВОРЕН ДЕН

e-cofFeEIT

13.04.2019

сабота

почеток 11 часот

Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скопје Ве поканува на ОТВОРЕН ДЕН.


-инфо пулт – за секоја студиска програма

-формирање на групи средношколци кои ќе ги водат професори во разглед на факултетот и лабораториите

-ЕКО АКЦИЈА – садиме 60 дрва симболично за 60 години постоење на ФЕИТ

- друштвени игри и кафе дружење

(дојдете спремни за пинг понг, серва, шах и други фини игри)

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ