Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси

Студентски пракси

Пракса во Артисофт

Рок на аплицирање: до 17 јули 2015

повеќе…

Студентска пракса во Endava

Рок на аплицирање: до 22 јуни 2015

повеќе…

Оглас за пракса во Asseco SEE

Рок на аплицирање: до 5 јуни 2015

повеќе…

Пракса во Johnson Matthey

Рок на аплицирање: до 31 мај 2015

повеќе…

Пракса во Артисофт

Рок на аплицирање: до 30 април 2015

повеќе…

Пракса во Народна банка на Република Македонија

Рок на аплицирање: до 24 април 2015 година

повеќе…

Платена пракса во Швајцарија

Рок на аплицирање: до 1 февруари 2015 година

повеќе…

Дејства на документ
СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ