Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси

Студентски пракси

Пракса во Johnson Matthey

Рок на аплицирање: до 31 мај 2016

повеќе…

Пракса во Македонски Телеком АД - Скопје

Рок на аплицирање: до 15 ноември 2015 година

повеќе…

Оглас за пракса во АрцелорМиттал

Рок на аплицирање: до 27 Август 2015

повеќе…

Пракса во Македонски Телеком АД - Скопје

Рок на аплицирање: до 24 август 2015

повеќе…

Дејства на документ
СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ