Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси

Студентски пракси

Пракса во Johnson Matthey

Рок на аплицирање: до 14.05.2017

повеќе…

Оглас за пракса во Артисофт

Рок на аплицирање: до 16.04.2017

повеќе…

Оглас за платена пракса во Инбох

Рок на аплицирање: до 17.02.2017

повеќе…

Платена пракса во Ассеко СЕЕ

Рок на аплицирање: до 24.02.2017

повеќе…

Оглас за пракса во Артисофт

Рок на аплицирање: до 27.11.2016

повеќе…

Пракса во АрцелорМиттал

Рок на аплицирање: до 28.08.2016

повеќе…

Пракса во Артисофт

Рок на аплицирање: до 26.08.2016

повеќе…

Студентска пракса во Сигма-СБ

Рок на аплицирање: до 31.07.2016

повеќе…

Дејства на документ
СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ