Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси

Студентски пракси

Пракса во ITCrowd

Објавено на 26.01.2018 година

повеќе…

Пракса во Сигма - СБ

Рок за аплицирање до 20.01.2018 година

повеќе…

Пракса во Сигма - СБ

Објавено на 27.11.2017 година

повеќе…

Пракса во ESSENCE CODE

Објавено на 27.11.2017 година

повеќе…

Оглас за пракса во Артисофт

Рок за аплицирање до 5.11.2017 година

повеќе…

Пракса во ITCrowd

Објавено на 19.09.2017 година

повеќе…

Платена пракса во Ассеко СЕЕ

Објавено на 06.09.2017 година

повеќе…

Оглас за пракса во Артисофт

Рок на аплицирање до: 17.09.2017 година

повеќе…

Практикантска работа во АрцелорМиттал

Рок на аплицирање: до 12.09.2017 година

повеќе…

Летна школа во АрцелорМиттал

Рок на аплицирање: до 04.06.2017

повеќе…

Дејства на документ
СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ