Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Пракса во Македонски Телеком АД - Скопје

Пракса во Македонски Телеком АД - Скопје

Објавено на 06.09.2017 година

 

makedonskitelekom.jpeg

 

Македонски Телеком има потреба од студенти кои би биле ангажирани за промоцијата на најновата верзија од  Sea Hero играта  DT (Sea hero quest virtual reality), поточно:

  • 2 студенти за во салонот во City Mall - во период од една недела (4-10 септемвриi) – во две смени: 10:30-16:00 и од 16:00-21:30 часот - по еден во смена
  • 1 студент во Иновативниот центар во HQ – во период од две недели (4-16 септември), секој работен ден од 12-18 часот, сабота од 10-16 часот.

Студентите потребно е да ги имаат следните основни вештини:

  • Интерес и искуство во gaming
  • Познавање или интерес за VR технологија
  • Презентациски и комуникациски способности
  • Општо знаење или желба за дознавање нови работи од областа на технологијата

На овој линк можете да дознаете повеќе за основите на проектот, а за новата VR верзија од играта која ќе се промовира од 4.9.2017 ќе бидете обучени ден - два пред почетокот.

http://www.seaheroquest.com/mk/

Аплицирањето ќе биде на следнава mail адреса: sonja.kargova@telekom.mk

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ