Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси ИАЕСТЕ Македонија распишува Надворешен Конкурс 2017 за аплицирање на стручни пракси

ИАЕСТЕ Македонија распишува Надворешен Конкурс 2017 за аплицирање на стручни пракси

Рок на аплицирање: до 17.03.2017

IAESTE21.png

 

ИАЕСТЕ Македонија (Меѓународна организација за размена на студенти од техничките факултети) го распишува Надворешниот Конкурс 2017 за аплицирање на стручни пракси. ИАЕСТЕ им овозможува на студентите од техничките факултети при сите државни универзитити ширум државата, да заминат на платена стручна пракса во странство.

Во тек е вториот круг на надворешниот конкурс и преостанати се 28 пракси, од кои 11 се од IT областа:

Вториот круг трае до петок 17.03 и доколку некој студент е заинтересиран за некоја од праксите, треба да ги достави сите потребни документи најдоцна до 17.03.2017 во канцеларијата на ИАЕСТЕ Македонија во барака 5.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ