Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси

Студентски пракси

Студентска пракса во Микросам

Рок за аплицирање до 30.6.2019

повеќе…

Оглас за пракса во Ассеко СЕЕ

Рок за аплицирање до 12.4.2019

повеќе…

Оглас за пракса во ЕВН

Рок за аплицирање до 15.5.2019

повеќе…

Пракса во ITCrowd

Рок за аплицирање до 25.3.2019

повеќе…

Пракса во ИНформ

Објавено на 26.2.2019

повеќе…

Оглас за пракса во Артисофт

Рок за аплицирање до 20.2.2019

повеќе…

Платена пракса во Ассеко СЕЕ

Рок за пријавување до 11.10.2018

повеќе…

Пракса во Монета- MoneyGram

Објавено на 12.07.2018 година

повеќе…

Дејства на документ
СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ