Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласна табла Важни информации за студирање - учебна 2016/2017 година

Важни информации за студирање - учебна 2016/2017 година

Објавено 21.11.2016

 

Важни информации за студирање

учебна 2016/2017 година

 

 

Согласно академскиот календар за учебната 2016/2017 година се информираат студентите на Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скопје за следниве активности и рокови:

  • Распоредот на часови за летниот семестар во учебната 2016/2017 година ќе биде истакнат најкасно до 20.01.2017 година (пред почетокот на запишувањето на летниот семестар)
  • Запишувањето на летниот семестар трае од 23.01.2017 до 26.01.2017 и во овој период се прави избор на преметите од летниот семестар.
  • Молба за промена на изборен предмет може да се поднесе најкасно до 03.02.2017, односно непосредно пред почетокот на летниот семестар.
  • Распоредот на часови за зимскиот семестар во учебната 2017/2018 година ќе биде истакнат најкасно до 01.09.2017 година (пред почетокот на запишувањето на зимскиот  семестар)
  • Запишувањето на зимскиот семестар трае од 04.09.2017 до 07.09.2017 и во овој период се прави избор на преметите од зимскиот семестар.
  • Молба за промена на изборен предмет може да се поднесе најкасно до 14.09.2017, односно непосредно пред почетокот на зимскиот семестар.
СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ