Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласна табла Одлуки Одлука за организирање на дополнителен термин за полагање на испити од парни семестри

Одлука за организирање на дополнителен термин за полагање на испити од парни семестри

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ