Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласна табла ИЗВЕСТУВАЊЕ-Издавање диплома по итна постапка

ИЗВЕСТУВАЊЕ-Издавање диплома по итна постапка

Објавено 16.10.2013

ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

Се известуваат дипломираните студенти од прв и втор циклус на студии, кои сакаат да им се из­даде ди­плома, пред промоцијата т.е. по итна постапка, дека цената изнесува 4.500,00 ден.


Од Деканатот на ФЕИТ

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ