Лични алати
Пријави се
Трага: Дома

Факултет за електротехника и информациски технологии

sp2017.gif


КОНКУРС ВО РАМКИ НА ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+

erasmus.png

Во рамки на програмата ЕРАЗМУС+ KА 103 на Европската комисија, Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” распишува конкурс за доделување стипендии за студенти за реализирање летна студентска пракса/стажирање во програмски земји-учеснички во програмата Еразмус+.

Повеќе...


ПРАКСА ВО ЕВН

logoevn.png

 

Започнете ја Вашата кариера додека студирате! Истражувајте, размислувајте, практицирајте!

 

Повеќе...


ПРАКСА ВО МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ

makedonskitelekom.jpg

Македонски Телеком е најголемиот оператор за електронски комуникации во земјата и е дел од глобалниот телекомуникациски лидер, Deutsche Telekom.

Повеќе...


Нова студиска програма на англиски јазик од втор циклус студии

Од учебната 2017/2018 година се воведува нова студиска програма на англиски јазик од втор циклус студии на Факултетот за електротехника и информациски технологии при Универзитетот Св. Кирил и Методиј во Скопје со наслов Wireless and Mobile Communications.

Повеќе...