Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Се одржа поканетото предавање од проф. д-р Андреј Богданов

Се одржа поканетото предавање од проф. д-р Андреј Богданов


На 12.02.2016, во Салата за состаноци на ФЕИТ, се одржа поканетото предавање од д-р Андреј Богданов, професор на Кинескиот универзитет во Хонг Конг, на тема "Threshold secret sharing requires a linear size alphabet".

1

2