Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Работилница - IEEE Young Professionals & IEEE PES

Работилница - IEEE Young Professionals & IEEE PES

кога 04.05.2017.
од 14:00 до 17:30
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

 

 

 

 

 

Во заедничка соработка меѓу одделите Млади професионалци во IEEE и Одделот за електроенергетика во IEEE, ве покануваме на работилница чија цел е подигнување на вештините на младите професионалци кои работат истражувања во областа на електротехниката и информациските технологии.

 

Работилницата ќе се одржи во салата за состаноци на ФЕИТ, на 4 мај 2017, со почеток во 14 часот, по следниот распоред:

 

4 мај 2017, четврток

14:00 - 14:05  Отворање

14:05 - 14:45 Како да се подготви успешен научен труд,  проф. д-р Снежана Чундева

14:45 - 15:25 Академска (не)чесност, проф. д-р Катерина Здравкова

15:25 - 15:35  Пауза

15:35 - 16:15 Современи концепти за интердисциплинарни истражувања, проф. д-р Христина Спасевска

16:15 - 16:55 Пример за интердисциплинарност во истражувањето - проект FEIT4O2, доц. д-р Маре Србиновска

16:55 - 17:30  Дискусија

 

Деталите за работилницата се во брошурата.