Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Инфо ден на ФЕИТ

Инфо ден на ФЕИТ

кога 21.06.2017.
од 12:00 до 15:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

 

 

 

 

 

Инфо ден на ФЕИТ - Средношколците ќе можат да се информираат за сите прашања поврзани со уписите на ФЕИТ.


Кога: 21.6.2017 од 12 до 15 часот

 

Каде: во холот на ФЕИТ

 

Заинтересираните своите прашањa за упис можат да ги упатат до Центарот за нови студенти, на cns@feit.ukim.edu.mk .

Imaj_FEIT2.png