Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Тековни соопштенија за студентите Заверка на зимски и запишување на летен семестар во учебната 2017/2018 година - ВТОР циклус - магистерски студии

Заверка на зимски и запишување на летен семестар во учебната 2017/2018 година - ВТОР циклус - магистерски студии

Објавено на 27.2.2018 година
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ

Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
Студентски правобранител