Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за работно време на студентска служба

Соопштение за работно време на студентска служба

Објавено 07.07.2015

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

Во периодот од 20.7.2015 до 5.8.2015 година заради користење годишни одмори, Службата за студентски прашања нема да работи.

Се молат сите студенти кои имаат потреба од уверенија и потврди од секој вид тоа да го сторат најдоцна до 15.07.2015 година.

Скопје, 7.7.2015 година

Служба за студентски прашања при ФЕИТ

ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ

Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
Студентски правобранител