Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Тековни соопштенија за студентите Прв свечен час за студентите на магистерски студии од генерацијата 2013/2014 запишани во вториот уписен рок

Прв свечен час за студентите на магистерски студии од генерацијата 2013/2014 запишани во вториот уписен рок

кога 10.02.2014.
од 17:00 до 20:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

pokana.jpg

ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ

Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
Студентски правобранител