Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Тековни соопштенија за студентите Повик за учество на XXII Ораторска вечер

Повик за учество на XXII Ораторска вечер

Објавено на 21.11.2018

 

logo_ukim.png

Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј

Правен факултет ,,Јустинијан Првиво Скопје

 

 

Организациониот одбор на Ораторската вечер ,,Иво Пухан” објавува

ЈАВЕН ПОВИК

 

за учество на XXII Ораторска вечер ,,Иво Пухан”

 

Сите заинтересирани за учество на XXII Ораторска вечер ,,Иво Пухан” се поканети на средба на учесниците која ќе се одржи во петок (23.11.2018) во 12 часот во Салата за состаноци на Правниот факултет ,,Јустинијан Први” во Скопје.

Повикот е отворен за студенти од сите три циклуси студии на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј”.

 

 

Организационен одбор на Ораторската вечер ,,Иво Пухан”

ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ

Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
Студентски правобранител