Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ За Факултетот Мисија на ФЕИТ Визија

Визија

визија

Нашата визија е припадност на семејството престижни институции на полето на електротехниката и новите технологии како и давање подршка на меѓународната интеграција на нашата земја и нашето стопанство од аспект на негова меѓународна конкурентност и трансфер на знаење и технологија.