Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Центар за кариера Соопштенија од Центарот за кариера Johnson Matthey Macedonia ги повикува студентите на ФЕИТ на информативна средба

Johnson Matthey Macedonia ги повикува студентите на ФЕИТ на информативна средба

 

Johnson Matthey Macedonia ги повикува студентите на ФЕИТ на информативна средба во врска со можноста за изведување на пракса во нивната компанија.

Средбата ќе се одржи во четврток 11.05.2017, во 12 часот во просторија 109.

JMMKposter.jpg