Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Наставен кадар Редовни професори

Редовни професори

Верка Георгиева

+389 2 3099174 (факс. +389 2 3064 262)

Маргарита Гиновска

+389 2 3099 174

Венцеслав Кафеџиски

  • професор
+389 2 3099120

Крсте Најденкоски

+389 (0) 3099 144

Горан Рафајловски

  • Професор
00 389 2 3064 262

Александар Ристески

+389 2 3099 115

Христина Спасевска

  • Редовен професор
+ 389 2 3099 175

Димитар Ташковски

+389 (0)2 3099 107

Катерина Хаџи-Велкова Санева

+389 2 3099 171

Гога Цветковски

+ 389 (0)2 3099 143

Тони Јаневски

+389 2 3099 119 (факс. +389 2 3064 262)