Лични алати
Пријави се
Трага: Дома

Пристапност

Величина на букви:

Веб страницата е направена со помош на систем за управување со соржини. Доколку забележете некои недостатоци обратете се до администраторот ( администратор).

Пристапни зборови

Тастери за пристап (служат за навигација низ оваа веб локација користејќи ја тастатурата)

Дозволени пристапни зборови

Оваа страница користи поставувања кои се блиску до повеќето меѓународни препораки за тастерите за навигација. Тие се:

  • 1 - Домашна страна
  • 2 - Скокни на содржината
  • 3 - Мапа на станицата
  • 4 - Фокус на поле за пребарување
  • 5 - Напредно пребарување
  • 6 - Стебло за креирање по емаил
  • 9 - Податоци за контакт
  • 0 - Детаљи со тастери за пристап

Изјава за пристапност

Се потрудивме да ги употребиме нашите познавања и разбирања за начините на кои различни луѓе пристапуваат до Интернет, за да развиеме веб страница која ќе биде јасна и едноставна за употреба.

Валидација

Користиме XHTML 1.0 и CSS кој се согласни со спецификациите, одредени со W3C, бидејќи веруваме дека употребливоста и пристапноста мораат да имаат цврста основа. Ако има проблем со валидацијата, било каде на оваа страница, обратете се кај (администратор).

.

Инфо ден на ФЕИТ

od4m.png

ISO 9001:2008

Календар
aвгуст
« aвгуст 2017 »
повтсрчепесане
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Соопштенија

Оглас за стипендија-Гентерм Македонија

Рок на аплицирање: до 22.8.2017

Конкурс во рамки на програмата Еразмус+

Рок на аплицирање: до 05.10.2017